30.9.12

Horn med vandbakkelses-fyld


Disse horn bagte jeg til min mor, da hun skulle have kage med på sit aftenkursus. De er lidt wienerbrøds-agtige, og smager ekstra godt med hvid glasur! 

Opskriften er:

Vandbakkelsdej:

100 g. smør/margarine
2 1/4 dl. vand
100 g. mel
3 æg

Smørret smeltes sammen med vandet, og melet piskes i. Derefter røres æggende i, ét ad gangen.

Dejen til hornene:

500 g. smør/margarine
500 g. mel
2 1/4 dl. kærnemælk

Dejen æltes sammen, og deles i 4. (2 hvis du ønsker større horn)
Dejen rulles ud i en cirkel, og deles først i 4 - derefter i 8.
Ca. et god teske fyld lægges på hver klat dej, og de rulles sammen til horn.
Hornene hæver ikke, så de kan nemt ligge tæt på bagepladen. Husk at lægge med lukningen nedad, ellers går hornene op.

Hornene skal have ca. 20-25 minutter, ved 200 grader. Eller til de er lysebrune :-)


Velbekomme!! 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar