Arme riddere er noget af det bedste ved denne årstid. De er sprøde udenpå, og saftige og bløde indeni. Smager af en blanding af kanel og lækker karamelliseret sukker. MUMS, siger jeg bare!
Opskriften rækker til 8 stk.
2 æg
1 dl mælk (sødmælk er bedst)
Kanel
Sukker
8 skriver toastbrød.
Du skal kun bruge to dybe tallerkener, og en pande!
Æg og mælk piskes sammen med en gaffel i den ene tallerken.
Kanel og sukker blandes i den anden. Afhængig af hvor vildt du er med kanel, justerer du selv mængden. Der skal være en god mængde af kanelsukkeret, da der går en hel del pr. brød.
Først dyppes brødet i æggeblandingen, så det er gennemblødt og vådt på begge sider. Derefter paneres det bare i kanelsukkeret. (Pas på med ikke at lade brødet ligge for længe i æggeblandingen, så bliver det helt blødt og slatten) En hurtig tur på begge sider er nok.
Derefter lægges brødene på en middelvarm pande, der er smurt med margarine. De steges herefter ca. 3 min. på hver side, eller til de er gyldne.
Nydes lune, evt. med sirup :-)
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar